Propaangas

Propaangas in bulk wordt vooral gebruikt voor verwarmingsdoeleinden. OK Gas is één van de marktleiders op het gebied van propaangas in bulk. Zij onderscheidt zich door haar expertise, haar eigen technische dienst en een vloot van eigen tankwagens met ervaren chauffeurs.

OK Gas vervult een voortrekkersrol in de markt op het gebied van technische ontwikkelingen en nieuwe toepassingen. OK Gas afnemers zijn verzekerd van een professionele dienstverlening, waardoor men met een gerust hart kan vertrouwen op het comfort van propaan.

OK Gas bedient alle marktsegmenten van de propaangasmarkt waaronder particulieren, recreatie, agrarische sector, industrie en bouw. In de recreatiesector is OK Gas marktleider, waarbij zij vakantiebungalows verwarmd via een ondergronds leidingnetwerk aangesloten op een bulkopslagtank. In de agrarische sector vervullen wij een leidende rol mede als gevolg van het exclusieve langdurige partnerschap met LTO. OK Gas is actief in Nederland en België.

Circa 4.000 afnemers vertrouwen op een tijdige bevoorrading van propaangas en een veilig en goed onderhouden propaangasinstallatie van OK Gas. De afdeling expeditie en transport staat dagelijks in contact met het netwerk van afnemers. Zij maakt gebruik van speciaal ontwikkelde software en GSM-systemen, die automatisch het verbruik bij haar klanten kunnen inschatten.