Autogas

Autogas is een voordelige brandstof die goed is voor het milieu. Vanwege de gunstige effecten voor het milieu stimuleert de overheid het gebruik van autogas met een lage accijns.

Auto’s rijdend op autogas genereren een lagere CO2-uitstoot dan auto’s op benzine en stoten ten opzichte van auto’s op diesel minder NOx en roetdeeltjes uit. BK Gas is marktleider in zowel Nederland als België. Zij bevoorraadt ruim 1.000 tankstations waaronder de netwerken van een aantal grote oliemaatschappijen zoals Shell, Texaco, Q8, AVIA, Lukoil, OCTA+ en Tamoil. Sinds 2008 is BK Gas ook actief in Duitsland waar zij een netwerk van eigen autogastankstations exploiteert.

Onze klanten leggen over het algemeen de planning van de bevoorrading geheel in onze handen, waarmee zij verzekerd zijn van een zorgeloze en tijdige aanvulling van de voorraad. De afdeling expeditie en transport staat dagelijks in contact met het netwerk van tankstations in de landen waar zij de distributie verzorgen. Zij maakt hiervoor gebruik van speciaal ontwikkelde software en GSM-systemen.

In veel gevallen nemen we alle facetten van de LPG-installatie voor onze klanten uit handen en verzorgen we tevens het onderhoud en verhelpen van storingen aan de LPG-installatie.

Autogas is een mengsel van butaan en propaan. Het gas wordt onder druk geleverd in vloeibare vorm.

BK-Gas Tank App

De BK Gas Tank App brengt je een stap dichterbij goedkoop en efficiënt tanken. De BK Gas App is een populaire app die al meer dan 100.000 keer gedownload is. De app biedt een volledig overzicht van alle BK Gas LPG-tankstations in Nederland en België. Via de app kan je het dichtstbijzijnde tankstation met LPG uitkiezen. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store of in de App Store.

Applestore
Androidstore